Marina Sikara στο Google Reviews

list κατ.: Αξιολογήσεις πελατών στις:

Το συστήνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!Από τις καλύτερες εμπειρίες μας στις online αγορές. Ξεκινώ απ' το προϊόν: παραγγείλαμε μαρτυρικά (χειροποίητα) τα οποία πραγματικά είναι " κόσμημα"...υπέροχα, ποιοτικά, καλοφτιαγμένα, πολύ καλύτερα από τις φωτογραφίες στο site. Ο χρόνος παραλαβής ηταν ακριβής και άμεσος.
Αυτό όμως που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και ευχαριστώ δημόσια τον Παύλο και όλη την ομάδα του, είναι ότι όταν εξέφρασα μια ανησυχία μου για το μέγεθος ( αν πχ κάνει το μαρτυρικό σε έναν πολύ μεγαλόσωμο άντρα) μου έστειλε με δική του πρωτοβουλία και χωρίς καμία επιβαρυνση μια επιπλεον παρτίδα με μαρτυρικά μεγαλύτερου μεγέθους. Αυτές είναι τακτικές που σπάνια συναντάς και το εκτιμήσαμε ιδιαιτέρως!Με λίγα λόγια το" onirata" αποτελεί ΕΓΓΎΗΣΗ επιτυχίας για κάθε διοργάνωση! Ευχαριστούμε από καρδιάς Παύλο!!! Εύχομαι ο επαγγελματισμός και το μεράκι σας να σας αποζημιώσει και να μεγαλουργειτε!

Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάϊος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος
Ρυθμίσεις cookies