• -17,00 €
Βαπτιστικό φόρεμα Baby Bloom 121.114a

Βαπτιστικό φόρεμα Baby Bloom 121.114 ΠΡΟΣΦΟΡΑ

121.114
137,00 €
154,00 €
Έκπτωση 17,00 €
με ΦΠΑ

Φόρεμα υψηλής ραπτικής με εξαιρετικής ποιότητας δαντέλα στο πίσω μέρος, που σχηματίζει V με τούλι κεντητό πουά. Το κορσάζ είναι από κεντητό πουά τούλι με επένδυση από μαλακό βαμβακερό ύφασμα. Στη μέση έχει χειροποίητα λουλούδια από τα οποία ξεκινάει πέπλο από κεντητό πουά τούλι που καταλήγει πιο μακρύ στο πίσω μέρος & αφαιρείται εύκολα.  

Ασορτί τούλινη κορδέλα με το ίδιο λουλούδι του φορέματος.

Μέγεθος
Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

H Baby Bloom υπερήφανα παρουσιάζει ένα θεαματικό ταξίδι στον κόσμο της βάπτισης. Το ιδιαίτερο ύφος και ποιοτικές επιλογές της Baby Bloom δημιούργησαν μια πολύτιμη σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό, γεγονός που εξασφαλίζει στην εταιρεία ηγετική θέση και περαιτέρω διάθεση για ανάπτυξη στο χώρο.

Αξιοπιστία

Η δημιουργικότητα και η υπευθυνότητα αποτελούν βασικές αρχές που μας έχουν οδηγήσει με ασφάλεια σε πολλές αξιόλογες συνεργασίες και στη δημιουργία ενός δυνατού και αξιόπιστου ονόματος στον χώρο της βάπτισης.

Σκοπός - Όραμα

Η δημιουργία και κατασκευή παιδικών ενδυμάτων με γνώμονα την καλαισθησία, την πρωτοτυπία και την ικανοποίηση του συνεργάτη εγγυάται ένα ξεχωριστό και άψογα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του αποτέλεσμα που συνδυάζει τις ανταγωνιστικές τιμές με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Σήμερα η Baby Bloom δημιουργεί, σχεδιάζει, παράγει ποιοτικές συλλογές βαπτιστικών ρούχων. Επίσης σας προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης από χειροποίητα κουτιά, λαμπάδες ,λαδόπανα και αξεσουάρ βάπτισης τα οποία διαθέτει μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Τεχνογνωσία

Η εμπειρία μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργούμε συλλογές στην καλύτερη ποιότητα και τελευταία τάση της μόδας.

121.114

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password