Βαπτιστικό φόρεμα New Life 2522-6

Βαπτιστικό φόρεμα New Life 2522-6

120,00 €
με ΦΠΑ
 Σάπιο μήλο φόρεμα βάπτισης από δαντέλα, στολισμένο με τούλινη ζώνη και τούλινα λουλούδια.
 Ασορτί σετ λαδόπανα --> εδώ
Μέγεθος : 9μ. ~ 12μ.
Ποσότητα Αποστολή σε περίπου 20 έως 25 μέρες


ΜΕΓΕΘΟΛΟΓΙΟ keyboard_arrow_down

ΎΨΟΣ:
Σε όρθια ίσια θέση, ξυπόλυτο με την πλάτη ακουμπισμένη στον τοίχο, με μια μεζούρα μετράμε το παιδί από το πάτωμα μέχρι το πάνω μέρος του κεφαλιού. (Α στο σχέδιο)

ΣΤΗΘΟΣ:
Με μια μεζούρα μετράμε στο ύψος του στήθους γύρω-γύρω την περιφέρεια στήθους. Δεν σφίγγουμε την μεζούρα, ίσα που την ακουμπάμε απαλά στο σώμα. (B στο σχέδιο)

ΜΕΣΗ:
Με μια μεζούρα μετράμε γύρω-γύρω στο φαρδύτερο μέρος, την περιφέρεια μέσης. Δεν σφίγγουμε την μεζούρα, ίσα που την ακουμπάμε απαλά στο σώμα. (Γ στο σχέδιο)

Όλες οι μετρήσεις είναι σε εκατοστά
New Life ΥΨΟΣ (Α) ΣΤΗΘΟΣ (Β) ΜΕΣΗ (Γ)
9μ~12μ ~ 80 ~ 52 ~ 50
12μ~18μ 81 ~ 86 52 ~ 56 50 ~ 54
18μ~24μ 86 ~ 92 56 ~ 60 54 ~ 58
24μ~36μ 92 ~ 96 60 ~ 64 58 ~ 62

Φόρεμα σε σάπιο μήλο χρώμα από δαντέλα που σχηματίζει ουρά στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό του φορέματος υπάρχει βαμβακερή φόδρα.

Ο στολισμός αποτελείται από μια τούλινη ζώνη που σχηματίζει φιόγκο στο πίσω μέρος, ενώ μπροστά υπάρχουν τρία τούλινα λουλούδια σε διάφορα χρώματα και κρεμαστά κορδελάκια.

Ζακετάκι σε σάπιο μήλο χρώμα από δαντέλα, με βολάν από δαντέλα στα μανίκια, επενδυμένο με βαμβακερή φόδρα, με δυο κρεμαστά κορδελάκια που χρησιμοποιούνται για το δέσιμο.

Μπαντάνα από σάπιο μήλο δαντέλα, στολισμένη με τούλινο λουλούδι και κορδελάκι. 

.

.

Η εταιρεία new life ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1992 με αντικείμενο την κατασκευή βαπτιστικών ενδυμάτων.

Σκοπός της είναι η παραγωγή ρούχων που να ανταποκρίνονται στις καλύτερες προδιαγραφές όσον αφορά την ποιότητα και το σχεδιασμό. Αργότερα επεκτάθηκε και στην παραγωγή λαδόπανων με την ίδια συνέπεια και ενθουσιασμό.

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν το δυναμικό της εταιρείας είναι σε διαρκή εγρήγορση ώστε να παρακολουθούν τις διεθνείς τάσεις της μόδας, να αναζητούν τα καλύτερα υφάσματα και υλικά και να συνεργάζονται με εμπνευσμένους μοντελίστ. Συνέπεια αυτής της ομαδικής εργασίας είναι τα ενδύματα new life να βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο αισθητικής, δημιουργώντας νέες τάσεις και προτάσεις. Αυτό αποδεικνύεται από την καθιέρωση της new life σε μία εκ των κορυφαίων στον κλάδο της στην Ελλάδα.

Ταυτόχρονα επεκτείνεται στο εξωτερικό με αξιοσημείωτη αύξηση. Τα ενδύματα new life βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και σε Κύπρο, Γερμανία, ΗΠΑ και  Αυστραλία.

New Life
2522-6

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν