• Μόνο Online!
Σετ λαδόπανα για αγόρι Baby Bloom LD21.09

Σετ λαδόπανα για αγόρι Baby Bloom LD21.09

50,00 €
με ΦΠΑ
Η τιμή περιλαμβάνει:
Μεγάλη πετσέτα, μυρόπανο, μικρό πετσετάκι και εσώρουχα λαδιού.
Το σετ θα το παραλάβετε μέσα σε ειδική θήκη.
Ποσότητα Αποστολή σε περίπου 20 μέρες

H Baby Bloom υπερήφανα παρουσιάζει ένα θεαματικό ταξίδι στον κόσμο της βάπτισης. Το ιδιαίτερο ύφος και ποιοτικές επιλογές της Baby Bloom δημιούργησαν μια πολύτιμη σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό, γεγονός που εξασφαλίζει στην εταιρεία ηγετική θέση και περαιτέρω διάθεση για ανάπτυξη στο χώρο.

Αξιοπιστία:

Η δημιουργικότητα και η υπευθυνότητα αποτελούν βασικές αρχές που μας έχουν οδηγήσει με ασφάλεια σε πολλές αξιόλογες συνεργασίες και στη δημιουργία ενός δυνατού και αξιόπιστου ονόματος στον χώρο της βάπτισης.

Σκοπός - Όραμα:

Η δημιουργία και κατασκευή παιδικών ενδυμάτων με γνώμονα την καλαισθησία, την πρωτοτυπία και την ικανοποίηση του συνεργάτη εγγυάται ένα ξεχωριστό και άψογα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του αποτέλεσμα που συνδυάζει τις ανταγωνιστικές τιμές με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Σήμερα η Baby Bloom δημιουργεί, σχεδιάζει, παράγει ποιοτικές συλλογές βαπτιστικών ρούχων. Επίσης σας προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης από χειροποίητα κουτιά, λαμπάδες ,λαδόπανα και αξεσουάρ βάπτισης τα οποία διαθέτει μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Τεχνογνωσία:

Η εμπειρία μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργούμε συλλογές στην καλύτερη ποιότητα και τελευταία τάση της μόδας

LD21.09