• -50%
Κάλτσες βάπτισης για κορίτσι My little Kiki 151123 σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Κάλτσες βάπτισης για κορίτσι My little Kiki 151123 σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

7,50 €
3,75 € Έκπτωση 50%
με ΦΠΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!
Βαπτιστικές κάλτσες για κορίτσι από την εμπνευσμένη εταιρεία "My little Kiki".
100% βαμβάκι.
Με πιστοποίηση Oeko Tex.
Μέγεθος : 9μ. ~ 12μ.
Χρώμα : Λευκό
Ποσότητα Άμεσα διαθέσιμο

"Η My little Kiki από την πρώτη μέρα της λειτουργία της, το 2015, δημιουργήθηκε για να «ντύσει» με μόδα, ποιότητα και φαντασία τα παιδικά και εφηβικά βήματα αλλά και την ιδιαίτερη στιγμή της βάφτισης.

Οι βρεφικές & παιδικές κάλτσες, τα καλσόν & τα αξεσουάρ, κάθε νέα συλλογή δεν είναι μόνο το αντικείμενο της καθημερινής μας ενασχόλησης... είναι η μεγάλη αγάπη μας για τα παιδιά, η έμπνευση μας αλλά και η μακρόχρονη εμπειρία χρόνων στο χώρο της κάλτσας και των νημάτων.

Είναι ο ισχυρός δεσμός και η δημιουργικότητα των δύο ιδρυτών, της Κικής Ραβάνη και της κόρης της Μαρίνας Χατζή.

Όσο παθιασμένες είμαστε με τη μόδα άλλα τόσο είμαστε και με την ποιότητα. Βρισκόμαστε σε συνεχή παρακολούθηση των τάσεων της μόδας αλλά και των πρώτων υλών, όπως παρουσιάζονται στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις.

Επιλέγουμε με τα πιο αυστηρά κριτήρια κάθε υλικό για κάθε μας προϊόν.

Για το βαμβάκι πουχρησιμοποιούμε το οποίο είναι ιδανικό & κατάλληλο για τη χρήση και τη δημιουργία βρεφικών και παιδικών ειδών (κάλτσες).

Για τις πρώτες ύλες για τα καλσόν που εξασφαλίζουν απαλή υφή, ιδιαίτερη ελαστικότητα Γαλλικές βαμβακερές δαντέλες και κορδέλες, ισπανικά & ιταλικά χειροποίητα διακοσμητικά, εξαιρετικά σατέν, κρύσταλλα και glitter που εμπνέουν σχέδια που δημιουργούν μόδα ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν ασφάλεια για την ποιότητα και την προστασία για το δέρμα του παιδιού και το περιβάλλον."

My little Kiki
151123