Προσωπικά Δεδομένα

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται από το onirata.gr χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο SSL.

Μία σύνδεση SSL εξασφαλίζει την κρυπτογράφηση όλων των πληροφοριών που στέλνονται μεταξύ του πελάτη και του server μας, προστατεύοντας τα προσωπικά δεδομένα από τυχόν παρεμβολές στο Internet.

Επιπλέον όλες οι πληροφορίες που στέλνονται μέσω ασφαλούς SSL σύνδεσης προστατεύονται από ένα μηχανισμό εντοπισμού παράνομης πρόσβασης (tampering) - ο μηχανισμός αυτός ελέγχει αυτόματα αν τα δεδομένα τροποποιήθηκαν κατά τη μεταφορά τους. Το αποτέλεσμα είναι οι χρήστες να στέλνουν προσωπικά δεδομένα όπως πχ. στοιχεία πιστωτικής κάρτας, προς το onirata.gr με τη σιγουριά ότι το SSL θα τα διατηρήσει ιδιωτικά και εμπιστευτικά.

Στην περίπτωση που το onirata.gr συγκεντρώσει προσωπικές πληροφορίες των επισκεπτών της, δεσμεύεται ότι θα τις χρησιμοποιήσει μόνο με σκοπό την προσφορά πληροφόρησης για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

To onirata.gr  δεν διατηρεί δεδομένα πιστωτικών καρτών σε βάση δεδομένων.

Τα χρησιμοποιεί μόνο κατά την διάρκεια και για τις ανάγκες ολοκλήρωσης της διαδικασίας παραγγελίας

Το onirata.gr δεν δημοσιοποιεί, γνωστοποιεί ή διαθέτει σε τρίτα μέρη προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του διαδικτυακού μας τόπου και σέβεται την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και πληροφοριών.

Κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας μας, μπορεί να ζητήσει να διαγραφούν τα προσωπικά του δεδομένα από τη βάση μας.

Η αίτηση πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@onirata.gr

Ρυθμίσεις cookies